Innehaver av ArjavaYoga

  

Hei, jeg heter Vibeke Myhre.     

Som mange av oss, har jeg også hatt noen utfordringer i livet. Positive forandringer begynte å skje da jeg oppdaget yoga og mindfulness. Jeg kunne føle på mer ro og sunnere reaksjoner. sterkere kropp, bedre og mer balansert energi. Jeg er lidenskapelig opptatt av å dele yoga, mindfulness og et mer helhetlig perspektiv på helse, kropp og livsvalg. Zen-coaching utdanningen (2011) var egentlig starten på min yogiske reise. En kraftfull og viktig utdanning hvor jeg virkelig måtte gå i meg selv på en ekte og dyp måte. I løpet en slik utdanning får man også oppleve kraftfulle og ekte møter med andre medmennesker. Det var som å komme hjem. Deretter ble det mediyoga-instruktør og yinyang yogalærer utdannelse. Jeg holdt min første yogagruppe i 2014, og har drevet egne grupper siden 2015. Jeg startet opp tilbake i 2009 med eget foretak "mind and body care" hvor jeg drev med soneterapi og coaching. Etterhvert som yogagruppene ble fullsatte og populære ble det mer fokus på yoga i noen år og jeg skiftet foretakets navn til ArjavaYoga. Nå tilbyr jeg soneterapi, coaching og yoga fra`ArjavaYoga og Terapi`.

Jeg er også utdannet helhetsterapeut og veileder (terapeutisk retning) - England i år 2000-2002. Videre har jeg mye livserfaring og bred arbeidserfaring som miljøarbeider hvor jeg har jobbet med mennesker i alle aldre som har befunnet seg i forskjellige livssituasjoner. Jeg har lært enormt mye om meg selv og andre gjennom å jobbe med mennesker.  

Jeg har en forkjærlighet for vinyasa-yoga, moving meditation, og yoga med flyt og bevegelse- med den viktige ingrediensen: tilstedeværelse og pust. Jeg elsker yogaens filosofi, jo mer jeg lærer, mer vil jeg lære, og mer skjønner jeg at jeg aldri blir utlært. Det er spennende å være evig yogastudent og lærer! Jeg er en kreativ person og liker variasjon, det gleder meg å skape nye sekvenser, tenke nytt, og det å tørre å tenke litt  utafor boksen.Yoga og mindfulness har vært, og fortsetter å være min "medisin" når livet byr på sine sine  utfordringer og jeg trenger "verktøy".          

Jeg ønsker at du som deltaker og kunde skal få oppleve en avslappet atmosfære der du kan ta en pause fra hverdagens mas og tjas, droppe maska og føle litt på det å leve «her og nå» ta med deg den kroppen og dagsformen du har, se hva som skjer når du og din kropp begynner å utforske yoga i øyeblikket her og nå, eller "ditt indre landskap" gjennom zencoaching, eller soneterapi. (les mer om dette i meny)  

Det er med denne erfaringen, bakgrunnen og kompetansen jeg tilbyr yoga, coaching og soneterapi til deg som deltaker/kunde.