Påmelding og betalingsvilkår

Alle deltakere hos Arjava må lese gjennom denne seksjonen.  

Påmelding er bindende! 

Påmelding: Du melder deg på et kurs ved å sende en e-post til arjavayoga@outlook.com med fullt navn og postadresse. Skriv navnet på valgt kurs i temafelt. Faktura vil bli sendt før kursets oppstart og betaling må gjøres innen fristen på fakturaen.  

Det går også an å melde seg på via denne linken:     https://www.arjavayoga.com/443097725/category/1337399/kjøp-yogakurs

Avmelding:

Påmelding er bindende, men om du ønsker å melde deg av, må dette gjøres innen to uker før kursets oppstart for å bli tilbakebetalt kursbeløpet minus et administrasjonsgebyr på kr 500. Om du vil melde deg av etter 14 dager før kursets oppstart blir hele kursbeløpet ikke tilbakebetalt med mindre du kan vise til legerklæring. Kursbeløp minus admingebyr på kr 500 blir da tilbakebetalt ved gyldig legerklæring.      

Drop-in 

Det er mulighet for drop-in for 190 kr per deltaker pr time. Dette må avtales på forhånd. Beløpet vippses ti #520887- Arjavayoga, i "kjøp og betal" funksjonen i din vipps. 

Betalingsordning:

Om man er i en situasjon hvor man ikke kan betale alt på en gang har man mulighet til å dele opp betalingen i 2 omganger. Dette etter særskilt avtale. Da bruker man samme faktura. I dette tilfellet må man betale halvparten før oppstart og den halvparten halveis inn i kurset.

Betaling for enkeltstående events/workshops/drop in. 

Du melder deg på et event ved å sende e-post med ditt navn til arjavayoga@outlook.com skriv hvilket event i temafelt (feks gongyoga) Deretter betaler du via vipps til nummer: #520887 - arjavayoga. Via "KJØP OG BETAL" funksjonen i din vipps. Beløpet du betaler for disse timene blir ikke tilbakebetalt etter du har meldt deg på med mindre du kan vise til gyldig legeærklæring. Uteblir du fra en enkeltstående time kan du ha beløpet timen kostet tilgode ved neste anledning om det er plasser tilgjengelig. Dette må sjekkes på forhånd før neste event. Man kan også melde seg på events ved å gå inn på "KJØP KURS/EVENTS" i menyen på nettsiden.